top of page
82-Warrimoo-Ave-Dusk-(1).jpg

NEW RESIDENTIAL

Type

Residential

Location

ST Ives, NSW

Year

2020

Design Team

Space up

Photographer

by Space up

WARRIMOO AVE, ST IVES, AUSTRALIA

New Double Story Residential Construction

The land in ST IVES North is rectangular in shape with a frontage of approximately 24 meters. It
faces due north and has a slight slope of about 1 meter towards the left when viewed from the front.
Additionally, there are Australian native trees located at the back of the land.

82-Warimoo-Ave.jpg

The house has a total area of 430 square meters and is constructed with a double brick + concrete
structure. A courtyard is located in the middle, maximizing the use of natural light.
The living room and kitchen are designed in an open space format, allowing for more efficient use of
space. Full-height windowsand door are placed towards the backyard to maintain a close connection to
nature.

The design takes advantage of the courtyard and full-height windows to utilize natural light, while the
interior design produces a warm and modern feel. Adequate storage space is also provided to enhance
convenience in daily life.

82-Warrimoo-Ave-Dusk-(2).jpg
82-Warrimoo-Ave-St-Ives-(8).jpg
82-Warrimoo-Ave-St-Ives-(1).jpg
82-Warrimoo-Ave-Dusk-(3).jpg

Previous 

Next

bottom of page