top of page
34 douglas st 001.jpg

NEW RESIDENTIAL

Type

Residential

Location

ST Ives, NSW

Year

2022

Design Team

Space up

Photographer

by Space up

DOUGLAS AVE, ST IVES, AUSTRALIA

Extension & Renovation Residential Construction

An old house in ST IVES North underwent a complete renovation, preserving only the structural
elements. The backyard had an old non-functioning pool and irregularly shaped neglected garden beds,
making it excessively cluttered. The existing site was transformed into a modern space by revamping the
pool tiles, landscaping the surroundings, and adding a spacious deck.

34 douglas st 002.jpg
34 douglas st 004.jpg

For the interior, the designers opted for a warm and modern ambiance, achieved by using wide 210mm
oak flooring, complemented by a sophisticated ceiling design and appropriate lighting, along with built-in
storage spaces. The result is a tastefully decorated interior that exudes warmth and contemporary style.

34 douglas st 003 copy.jpg

Previous 

Next

bottom of page